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Patient Education Resources

95 Patient Education Resources

Alimentation par sonde naso-gastrique à domicile

| .pdf | PRINT CODE FF85-1917

Grâce à une préparation administrée par sonde d’alimentation, vous pourrez continuer à vous nourrir jusqu’à ce que vous puissiez de nouveau manger par la bouche. Dans la présente brochure, nous vous expliquons comment utiliser et entretenir votre sonde naso-gastrique. This pamphlet is also available in English.

Aliments riches en potassium

| .pdf | PRINT CODE FF85-2181

Ce dépliant fournit une liste d'aliments à forte teneur en potassium. Si vous avez un taux de potassium élevé dans le sang, vous devez éviter ces aliments. Si vous avez un faible taux de potassium dans le sang, vous devriez choisir un plus grand nombre de ces aliments chaque jour. This pamphlet is also available in English.

Calcium

| .pdf | PRINT CODE LC85-0571

Your body needs calcium for strong bones and teeth, normal blood clotting, and for your muscles, nerves, and heart to work well. Topics include: osteoporosis, how much calcium you need, and how much calcium is too much. Excellent, good, and fair food sources of calcium are listed.

Carbohydrate Counting

| PRINT CODE PL-0701

PL-0238: This pamphlet is part of the Diabetes in Children and Youth Series. Carbohydrate (“carb”) counting is a way of meal planning to help manage your blood glucose. This pamphlet explains what a carb is, what foods contain carbs, and how to count carbs.

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